Ontworpen spandoeken

In de loop van de jaren heeft Bunnikside.nl een mooie bijdrage geleverd aan diverse spandoeken die te zien waren in de Galgenwaard. De spandoeken die ik ontworpen heb, heb ik op deze pagina op een rijtje gezet.

Utreg Hooligans Forever 2004
Deze spandoeken heb ik ontworpen na de dood van Maarten Kroon (23-12-2003). De eerste keer dat deze spandoeken te zien waren, was de eerste wedstrijd na de dood van Maarten en dat was Feyenoord - FC Utrecht 25 januari 2004. Deze spandoeken zijn alleen nog op speciale momenten te zien.De Gouden Kern 2004
Dit spandoek is geschonken aan de Harde Kern. Dit spandoek heb ik gemaakt toen Maarten kroon zijn ouders dit vroegen, omdat de steun die zij hebben gehad na de dood van Maarten van de Harde Kern zo warm was.

De uitspraak die Ed (Vader Maarten) tijdens de begrafenis deed, was het bedanken van de Harde kern van FC Utrecht en hij noemde ze "De Gouden Kern".  
Herman Berkien 2005
De supporters vereniging wilde graag een Vlag na het overlijden van Herman Berkien en deze heb ik ook gemaakt.  
Supporters van FC Utrecht winnen Amstelvlag 2006
< /strong>De supportersvereniging heeft een vlag van 20 x 30 meter gewonnen. De website voetbal.nl heeft, in samenwerking met Amstel een wedstrijd gehouden. Bezoekers van de site konden een ontwerp insturen. Van het mooiste ontwerp zou daadwerkelijk een vlag worden gemaakt. De credits voor het winnen van de wedstrijd gaan volledig naar Mike Vermeulen (bunnikside.nl). Hij heeft het ontwerp gemaakt en ingestuurd.Nieuw Doek David Di Tommaso 2009
Zoals menig supporter heeft kunnen zien is het spandoek van David Di Tommaso op de Bunnikside aan vervanging toe. Dit dacht ook Harry van restaurant “De Herbergh”  uit Breukelen. Na een doorverwijzing naar mij kwam ik in gesprek  met Harry. “Het werd tijd voor een nieuw spandoek, het oude doek is verkleurd en kapot zo kan een eerbetoon aan deze speler niet blijven hangen” aldus Harry. 

Er werd mij gevraagd of ik het spandoek kon ontwerpen en Harry wou dan het doek sponsoren. Tegen dit fantastische aanbod kon ik ook geen nee zeggen. Ben naar het stadion geweest heb het oude doek opgemeten en ben thuis aan de slag gegaan.  
Twaalfde man spandoek 2010
In 2010 heb ik een spandoek ontworpen die speciaal voor op de middenstip was voor de wedstrijd. Dit doek was toen speciaal omdat ie als een mini dress is gemaakt.  
Vlag Mhia Nesu (15-5-2011)
Na de gebeurtenis met Mhia Nesu had ik het verzoek gehad van de SV om een spandoek te ontwerpen voor Nesu. Dit spandoek (20x30 meter) zou voor de wedstrijd tegen AZ getoond worden op het veld. Ik had ongeveer een krappe twee uur om hem te maken, dit omdat de vlag met spoed gemaakt moest worden in Roemenie.      
In Memory of all our lost  friends 2012
Dit spandoek is omhoog gegaan op 23-12-2012 op de sterfdag van Maarten Kroon.  Er werd mij gevraagd om een Memoriam spandoek te maken voor Maarten. Ik heb dit spandoek toen ontworpen en heb hem ook opgedragen aan alle andere supporters die er niet meer zijn.


 

Spandoek Utreg Till i Die 2014
Na  overleg met de supportersvereniging werd er weer een spandoek van 20x30 meter gemaakt en ze hadden mij gevraagd om er èèn te ontwerpen. Deze keer ging ik het anders doen, het moest een spandoek worden met de historie van de club en supporters. Ook de tijger mocht niet ontbreken, want daar mee kom Utrecht het veld op (Eye of the Tiger).

Dit spandoek is geheel in de studio los gefotografeerd door Jeffery de Bie van foto studio de Bie. Daarna hebben we veel overlegd hoe ik het wou hebben, heeft Jeffery (een echte photoshop kunstenaar) en Ninke een perfecte digitale afbeelding van gemaakt hoe ik het voor ogen had.


Spandoek PAIN IS TEMPORARY 2016

Op verzoek van Siege van de supportersvereniging moest er een spandoek komen voor het uitzwaaien van de spelers een dag voor de Bekerfinale. Dit spandoek zou voor de spelersbus uitgerold worden.

PAIN IS TEMPORARY- GLORY IS FOREVER - NO GUTS NO GLORYSchoffies 2016
Ook voor de kleintjes heb ik een spandoek gemaakt in opdracht van de Supportersvereniging. "De Schoffies" een onderdeel van de Supportersvereniging FC Utrecht.

British Utrecht 2016
Voor een groep Engelse supporters die regelmatig wedstrijden bezoeken van onze FC heb ik deze vlag mogen ontwerpen van British Utrecht (2x3 mtr).

Bunnikside 2016
Voor de aankleding van nieuwe spandoeken heeft de supporterscoördinator van FC Utrecht (Robert) mij gevraagd om een spandoek te maken, dit is een banner geworden van 6x1 mtr.

Bunnikside 2017
< /strong>In opdracht de supportersvereniging twee zwaai vlaggen ontworpen voor op de Bunnikside 2x3 mtr. Bunnikside 2017
Voor een memoriam spandoek voor Theo Aalbers  heeft de supporterscoördinator van FC Utrecht (Robert) mij gevraagd om een spandoek te maken, dit is een banner geworden van 6x1 mtr.