Ten Hag al eerder ingesprek met Ajax

Datum: 20.12.2017

Terug naar vorig overzicht

Nieuwsartikel:Nu het vertrek van Erik ten Hag aanstaande is lijkt het tijd voor een uiteenzetting van het gerucht dat al enkele maanden rond zingt. Deze zomer kreeg Ajax de zaak niet op de rit. Marcel Keizer stappelde fout op fout en na de verloren thuiswedstrijd van Ajax tegen Vitesse was de maat vol. Een dag na de wedstrijd benaderde Marc Overmars het duo Erik ten Hag en Alfred Schreuder voor een overgang naar Ajax. Het duo kwam in grote lijnen accoord en zou bij de eerst volgende misstap als nieuw trainersduo gepresenteerd worden. Met de uitwedstrijd tegen het in vorm zijnde Heerenveen in het vooruitzicht leek het een done-deal. Helaas voor het trio won Ajax met overmacht in Friesland en kwam er wat vertraging. Het duo en Marc Overmars zagen hun plannen gedwarsboomd en spraken af om voor de kerst de zaak in gang te zetten.

Helaas voor de plannenmakers begon Ajax wat beter de draaien en kwamen de afspraken onder druk te staan. Ajax liep 5 punten van de achterstand op PSV in en kreeg weer zicht op de kampioensplaats. Vanwege de afspraak van Overmars, Ten Hag en Schreuder (voor kerst zouden de trainers duidelijkheid krijgen) leek de zaak afgeblazen te worden... Tot die bekerwedstrijd en de dag erna, Marcel Keizer werd ontslagen, Dennis Bergkamp voelde zich belazerd en vertrok met slaande deuren.
< /span>

Maandag a.s. presenteert Ajax zijn nieuwe trainersduo, trainers die 25 september 2017 al in grote lijnen accoord zijn gegaan. Erik ten Hag zal deze gang van zaken altijd ontkennen want dit soort achterbakse achterkamertjespolitiek niet past bij zijn zorgvuldig opgebouwde imago.

Voor een supporter lijkt het een bizar verhaal, een fatsoensrakker als Ten Hag die op een Technisch Avond loopt te oreren terwijl hij al gesproken heeft en in grote lijnen rond is met de meest gehate club in Utrecht zou die zo iets doen?

Het nieuws maandag volgen zou ik zeggen want soms zijn hardnekkige geruchten gewoon waar.

Supportersvereniging FC Utrecht

De SupportersVereniging FC Utrecht (SVFCU) is de officiële supportersvereniging van FC Utrecht en vertegenwoordigt met ruim 5.500 leden een aanzienlijk deel van de Utrechtse achterban.

Lid worden?