Historie Bunnikside.nl

Bunnikside.nl heeft op het internet al een geschiedenis op gebouwd en al heel wat  uiterlijke veranderingen onder gaan. In 1997 ben ik begonnen met de site FC Utrecht is Art, hierop stonden veel ontwerpen, wallpapers, gifjes. 

Het was een leuke tijd, ik had totaal geen ervaring met websites maken Photoshoppe ging me aardig af, werkte toen in de grafische industrie en als je een beuntje wou maken voor je eigen moest je het zelf in elkaar zetten.


Logo's Bunnikside.nl
Hieronder vindt men de twee logo's van Bunnikside.nl Omdat de Bunnikside nooit een logo heeft gehad heb ik er èèn gemaakt voor mijn website in 2000. Later in 2011 heb ik er een logo bij gemaakt.Vanaf 1997 zijn er veel verschillende lay-outs geweest, Ik kan ze helaas niet allemaal plaatsen omdat er soms maar kleine veranderingen waren. Op deze pagina zal ik zoveel mogelijk de lay-outs weer geven die ik voor mij eigen en voor andere web sites heb gebruikt. Ik heb ze toen in HTML gemaakt en in Flash (Swish). Tegenwoordig draait de site op een database en gebruik ik een verbouwde Joomla template (open source).

Eerste Website
Fc Utrecht is Art (1997), daar is het allemaal begonnen, op het internet was het toen nog erg rustig qua internet sites (zeker over FC Utrecht). De site gebruikte ik vooral vooral om mijn ontwerpen van Utrecht te tonen.Ook de historie van van het Galgenwaard stadion stond en de ontwerpen die ik voor de voorkant van de Forza maakte. Ook de wallpers die er toen de tijd op stonden deden het er goed en het gastenboek mocht toen ook niet ontbreken. Hieronder vind men de eerste website uit 1997


Bunnikside Terror
Bunnikside Terror (1999) dat is eigenlijk de eerste voor loper van Bunnikside.nl. Op deze site ben ik pas echt mijn eigen gaan richten op de legendarisee Bunnikside. Op deze site werd vooral aandacht gegeven over de randverschijnselen van de Bunnikside, die vooral uit kranten en geschreven verhalen kwamen.

Ook waren hier geluidsfragmenten te vinden o.a. liedjes, commentaar van de radio of tv die omzetten naar mp3. Ook het doorlinken van diverse websites van FC Utrecht of van ander fan sites van diverse clubs. Het was een goed lopende site met veel bezoekers.Bunnikside.nl
In 1999 heb ik de naam Bunnikside.nl laten registreren. Eerst stond de naam via mij bij het hosting bedrijf, omdat particuliere nog geen .nl op hun naam mochten hebben en in 2002 heb ik hem op mijn eigen naam laten zetten. Dit was het tijdperk dat ik FC Utrecht is Art en Bunnikside Terror heb samen gevoegd. Ik kon me toen eindelijk op èèn site concentreren. Het samen voegen heeft de site toen veel goed gedaan. Want men kon nu alles op èèn site bekijken.Op deze site heb ik alles uitgebreid en ben ik me nog meer gaan verdiepen in het begrip Bunnikside. Op deze site werden ook veel meer geluidsfragmenten gebruikt en ik was ook begonnen aan filmfragmenten en foto’s. Hier onder ziet men de eerste Bunniksde.nl website (HTML)

Hieronder vindt men kleine selectie van lay-outs die er door de jaren heen zijn geweest:

Supportersvereniging FC Utrecht

De SupportersVereniging FC Utrecht (SVFCU) is de officiële supportersvereniging van FC Utrecht en vertegenwoordigt met ruim 5.500 leden een aanzienlijk deel van de Utrechtse achterban.

Lid worden?